Oostende: place to be
Zonnepanelen

strandcabine met zonnepaneel

subsidies voor zonnepaneel op strandcabines

Subsidie voor zonnepanelen op strandcabine

De nieuwste trend in ecologisch leven is niet alleen op vakantie gaan in eigen land maar tijdens je vakantie ook ecologisch elektriciteit te verbruiken. Niets belet je dan ook om je zonnepanelen mee te nemen naar het strand en te monteren op je strandcabine.
Met een zonnepaneel op je strandcabine geef je duidelijk aan dat het je menens is om de CO2 uitstoot ook op het strand te verminderen. De meeste kustgemeentes geven hiervoor trouwens subsidies. De subsidies worden niet in euro’s uitbetaald. Je krijgt krediet om bepaalde producten te verbruiken. Zo kan je in Oostende bijvoorbeeld in ruil hiervoor gratis fietsen gebruiken. Deze fietsen worden uitgeleend op verschillende punten in de stad.
Je moet natuurlijk wel voorzichtig zijn met het zeewater. Zeker bij hoge opspattende golven en stormvloed kun je beter je zonnepaneel in je strandcabine opbergen.
Een belangrijk voordeel van de opgewekte elektriciteit is dat je de gevangen garnalen van de kinderen al graag kan koken tijdens het zonnebaden. Je hoeft dan ook niet vervroegd op te kramen op een mooie zonnige zomeravond om de vissoep klaar te gaan maken.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar